Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Με δυο γκολ ο Καρακατσάνης έδωσε την πρόκριση στον Παρνασσό

Καρακατσάνης
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Λουκά Καρακατσάνη ο Παρνασσός κέρδισε 2-1 στην παράταση τον Α.Ο. Σελλάνων και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι εντός έδρας τα Μετέωρα που προκρίθηκαν σε βάρος της Ένωσης 2010 στα πέναλτι.

Ο 36χρονος στράϊκερ της ομάδας της Αράχωβας και πρώην παίκτης του Λεβαδειακού εφαρμόζοντας πιστά την εκτελεστική του δεινότητα στο σκοράρισμα πέτυχε δυο πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ δείχνοντας ακόμα μια φορά οτι η «τέχνη» δεν ξεχνιέται…
Καρακατσάνης Δημητράς
Τα συγχαρητήρια στον Λουκά Καρακατσάνη από τον Θεόδωρο Δημητρά (πάνω) και Γιάννη Μαρτιναίο (κάτω).

Καρακατσάνης ΜαρτιναίοςΗ κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 0-0 με τον Παρνασσό να είναι γενικά καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι και την πρόκριση παρ” όλο που αναγκάστηκε να αγωνισθεί με παίκτη λιγότερο από το 35* κιόλας όταν ο Τζίκας αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Στο ημίωρο της παράτασης η ομάδα του Γιάννη Μαρτιναίου έδειξε πιο φρεσκάδα από τον αντίπαλο της και φυσικά ευτύχησε να έχει για μια ακόμα φορά ένα πραγματικό «τούρμπο» στη μηχανή της. Τον Λουκά Καρακατσάνη. Αλλά συν τοις άλλοις αξίζει να αναφερθεί και η ασίστ που έδωσε ο Ανδρέας Μαρτιναίος στο δεύτερο γκολ που πραγματικά θύμισε φάση τσάμπιονς λίγκ.





ΦάσηΦάσεις και γκολ
11* Ο Καλλέργης βγήκε πλάγια δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Καμινιώτης μπλόκαρε τη μπάλα.
15* Ο Παπαευαγγέλου παίρνοντας και τις κόντρες στην άμυνα του Παρνασσού από καλή θέση έκανε το σουτ αλλά ο Δημητράς σε ετοιμότητα μπλόκαρε τη μπάλα.
22* Ο Καλλέργης βγήκε εύκολα από τα δεξιά. έκανε από πλάγια το σουτ αλλά και πάλι ο Καμινιώτης απέκρουσε.
Φάση2
26* Ο Τζίκας έβγαλε τη σέντρα, Ο Καρακατσάνης από πλάγια έπιασε το σουτ αλλά η μπάλλα κύλησε παράλληλα από τη γραμμή του τέρματος του Καμινιώτη.
60* Σε ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Παπανικολάου ο Δημητράς με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
70* Ο Καλλέργης θα κάνει το σουτ από κοντά αλλά ο Καμινιώτης θα διώξει τη μπάλα σε κόρνερ.
78* Ο Καλλέργης ανατρέπεται καθαρά από τον Μπούσδρα αλλά ο διαιτητής Χαλδαίος δεν δίνει τίποτα.
96* Ο Καλλέργης θα βγάλει τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καρακατσάνης θα προλάβει τη μπάλα και με ένα θεαματικό πλασέ θα την στείλει στον ουρανό των διχτύων της εστίας του Καμινιώτη ανοίγοντας έτσι το σκορ (1-0).
107* Εκπληκτική ευκαιρία από τον Καλλέργη για να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Καμινιώτης.
Φάση1108* Ο Παπαμικολάου από τα πλάγια και δεξιά θα πιάσει το σουτ και θα στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα του Δημητρά ισοφαρίζοντας σε 1-1.
116* Εκπληκτική και μαγευτική ασίστ του Μαρτιναίου στον Καρακατσάνη ο οποίος προχώρησε λίγο και με εντυπωσιακό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 2-1.
Ο Καρακατσάνης, ο Μαρτιναίος, ο Κουρελής και ο Γκαλαμέλος Λ. ήταν από τους κορυφαίους του Παρνασσού χωρίς φυσικά να υστερήσουν σε απόδοση και οι υπόλοιποι. Από την ομάδα των Σελλάνων πολύ καλοί οι Καμινιώτης, Παπανικολάου, Παπαευαγγέλου.
Με λάθη η διαιτησία του Χαλδαίου (Ταμάλης – Χαλιάσος) του Συνδέσμου Αθηνών.
Διαιτησία
Παρνασσός: Δημητράς, Καράϊ, Γκαλαμέλος Λ., Τσώνης, Κουρελής, Διβόλης (37* λ.τ. Μανώλης), Καρακατσάνης, Γούλας, Καλλέργης (119* Λύτρας), Μαρτιναίος, Τζίκας.
Σέλλανα
Α.Ο. Σελλάνων: Καμινιώτης, Μπαλτάς, Μπούσδρας, Κλιάφας, Τσιακάρας Ε. (87* λ.τ. Νταλούμης), Κούμπριτζα, Παπαευαγγέλου, Σιώρος (25* λ.τ. Παπανικολάου), Αναγνωστόπουλος, Τσίλιος, Μιχάλης (67* Σακκάς).

Παρνασσός

 http://stereasports.com/?p=24633






1 σχόλιο:

διστομιτης είπε...

Μπραβο στα παιδια αλλα θα κανω μια παρατηρηση για καποια σχολια για τον αγωνα αμβρυσσεα- ενωση.Προπερσι οταν ανεβηκε η Αραχωβα εμεις πηραμε ισοπαλια στα λευκτρα και τους αφησατε πισω.Επισης σε αυτους που λενε στη παραλια οτι το εχουν σιγουρο θα τους θυμισουμε οτι καποτε μας εριξαν κατηγορια λεγοντας ψεμματα ,τοτε λεγοταν αντικυρα βεβαια αλλα ο προεδρος ειναι ιδιος.ο Αμβρυσσεας παιζει παντα για την τιμη του και το εχει αποδειξει αδιαφορωντας ποιος θα ευνοηθει.Καλη συνεχεια στο κυπελλο