Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο Παρνασσός στον τελικό 3-0 το Ύπατο


 

Στον τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας πέρασε ο Παρνασσός όπου θα αντιμετωπίσει την Θήβα με στόχο βέβαια την κατάκτηση του τροπαίου.
Η ομάδα της Αράχωβας πιο έμπειρη και πιο ουσιαστική κέρδισε 3-0 το αξιόμαχο Ύπατο και έτσι βάζει πλώρη για το φετινό ντάμπλ.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες που ενθουσίασε δυστυχώς του πολύ λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Αγίου Σπυρίδωνα.
Οι πρωτοπόροι της α΄κατηγορίας σε γενικές γραμμές στάθηκαν καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρ” ότι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με δέκα παίκτες από το 24* λόγω αποβολής του Τσώνη εν τούτοις είχαν την εμπειρία που χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά και την αποτελεσματικότητα πετυχαίνοντας σε οριακά σημεία του αγώνα τρια γκολ και παίρνοντας πανάξια την πρόκριση.

Το Ύπατο δικαιολόγησε την πρώτη θέση στη β” κατηγορία και αρκετές φορές με την εμφάνισή του έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αρκετές ομάδες στην α” κατηγορία. Απλά ίσως να «φοβήθηκε» περισσότερο απ” όσο θα έπρεπε τον αντίπαλό του ενώ δέχθηκε το δεύτερο γκολ αμέσως μετά την αποβολή και τα πράγματα έγιναν πλέον πολύ δύσκολα.
Στο 4* ο Καρακατσάνης έκανε το 1-0 και στο 28* ο Κώστας Γκαλαμέλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι (ανατροπή Καλλέργη από Λυμπερίου) έκανε το 2-0).
Στο 67* ο Ανδρέας Καλλέργης απλοποίησε τα πράγματα κάνοντς το 3-0.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Αρίστη η διαιτησία του Μπατσιάκου (Ξηρογιάννης – Αλαφογιάννης Λ.). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Λουκάς Καρβούνης.
Παρνασσός: Δημητράς, Διβόλης, Γκαλαμέλος Λ., Τσώνης, Κουρελής, Όλντασης, Καρακατσάνης (72* Μανώλης), Γκαλαμέλος Κ., Καλλέργης (89* Βλάχος), Μαρτιναίος (90* Τσαμανές), Τζίκας.
Ύπατο: Λυμπερίου, Λάμπρου, Νονάϊ, Λαλιώτης, Καπέλιος, Τουρναβίτης, Άρα, Χαλβατζής, Ραχούτης, Χαλιαμάλιας (56* Παπαστάμου), Λουκάς (70* Τρικαλίτης).

 http://stereasports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: