Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Στην κορυφή με διαφορά ο Παρνασσός


OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ ημίχρονο ο Παρνασσός έκανε και την ανατροπή κερδίζοντας με 4-1 το Κόκκινο πετυχαίνοντας και την 7η συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα ενώ εκμεταλλευόμενος την ήττα του Αμβρυσσέα στις Ερυθρές και την ισοπαλία ΠΑΟΚ – Θήβας ξέφυγε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον το πρώτο και μεγάλο φαβορί αν και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Το Κόκκινο αιφνιδίασε στο α’ μέρος με γκολ από τα αποδυτήρια ενώ είχε μια πάρα πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος όπου δυσκόλεψε και άγχωσε αρκετά τους πρωτοπόρους. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για τη φάση του 23* υποστηρίζοντας ότι το γκολ του Κατσογιάννη ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε.

Το 0-1 λοιπόν το έκανε ακριβώς στο 1* ο Βασιλάκης με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι έδειξαν μέτριο πρόσωπο ενώ η ομάδα του Γιώργου Αγγέλου έδειξε ότι αξίζει καλύτερης τύχης.
Στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν. Στο 65* ο Καλλέργης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 70* ο Γκαλαμέλος Λ. με φάουλ που… «ξεγέλασε» την άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε το 2-1.
Στο 84* ο Τζίκας έκανε το 3-1 και στις καθυστερήσεις και πάλι ο Καλλέργης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο κάνοντας το 4-1 και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
1450156_10201780797035722_187334406_n
Διακρίθηκαν οι Καλλέργης, Μαρτιναίος, Τζίκας, Γκαλαμέλος Λ., Γκαλαμέλος Κ. (Παρνασσός0 και οι Κατσογιάννης, Βασιλάκης, Γκάτσος, Σταμέλος (Κόκκινο).
Αρίστη η διαιτησία του Μιχαηλίδη (Φλώτσιος Ι. – Αλαφογιάννης Λ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: