Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ ινκόγκνιτο σε χιονοδρομικό Παρνασσού και Υπάτη


 

Με 2 άτομα από το ΤΑΙΠΕΔ συναντήθηκαν τυχαία σήμερα εργαζόμενοι στο τμήμα συντήρησης του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού που βρίσκονται καθημερινά στο βουνό, προκειμένου να προετοιμάσουν τα μηχανήματα εν όψει την χειμερινής σαιζόν.
Η παρουσία των αλλοδαπών στελεχών του ταμείου αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του ελληνικού δημοσίου στον Παρνασσό προκάλεσε ερωτηματικά καθώς επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει αλλά υπήρξαν δημοσιεύματα ότι το τμήμα του χιονοδρομικού του ανήκει στα πρώην ΕΤΑ (ελληνικά τουριστικά ακίνητα), θα μπει στην λίστα προς πώληση.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες του Star Κεντρικής Ελλάδας αναφέρουν ότι τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ βρέθηκαν και στην ιαματική πηγή Υπάτης που επίσης ανήκει στα ΕΤΑ και είναι ήδη στην λίστα πώλησης του ταμείου. Για την παρουσία του ΤΑΙΠΕΔ στην περιοχή σήμερα, δήλωσαν άγνοια αυτοδιοικητικοί φορείς της Φθιώτιδας, της Φωκίδας και της Βοιωτίας.

http://lamiastar.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολο αυτο το νταβαντουρι αυτες τισ μερες αυτο τον σκοπο εξυπηρετει...........να περασει το ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ................

Ανώνυμος είπε...

Απ'τη Μύκονο επιβεβαιώνεται και η πληροφορία ότι το ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλά και το πρώην Ξενία στην Αράχωβα με άγνωστες συνέπειες για τους νυν εργαζόμενους. Αληθεύει άραγε ;