Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ.

 
Την ίδια στιγμή που οι συνεπείς, έντιμοι και δουλευταράδες βόρειοι μας υποδεικνύουν τι παθαίνει κανείς  στο νότο, αν συνεχίσει να μην υποτάσσεται στις υποδείξεις και τα εγχειρίδια του "καλού πολίτη" μας δίνουν και μια γεύση στο τι ακριβώς ονειρεύονται οι καλοζωισμένοι συνεπείς εκτός από το να αυγατίζουν τους λογαριασμούς τους στα πιστωτικά ιδρύματα.


Οι Γερμανοί σήκωσαν φλάμπουρα για τη προστασία της κτηνοβασίας κι οι Ολλανδοί δίνουν αγώνα για την νομιμοποίηση της παιδεραστίας.  Φυσικά και οι δυο θέτουν όρια για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν τους αρέσει η βία. Και τα ζωάκια και τα παιδάκια εννοείται ότι θα τα πηδάνε με τη συγκατάθεσή τους. Μην τους περάσουμε για βάρβαρους. Ένα γομάρι σαράντα - πενήντα χρονών θα πηδάει ένα κοριτσάκι ένα αγοράκι 12 χρονών με τη συγκατάθεσή του. Προς το παρόν παιδιά του δημοτικού και βρέφη εξαιρούνται (αυτά θα είναι οι παράνομες σχέσεις για να έχει και υλικό για μερακλήδες...)

Σε μια κοινωνία που ασφυκτιά από σπουδαίες ασχολίες όπως η συλλογή χρημάτων, ακινήτων, πολύτιμων αντικειμένων, εκβιασμούς, τζογαρίσματα με αντάλλαγμα τις ανθρώπινες ζωές, παιχνίδια πολέμου, ναρκωτικών, πορνείας, κάθε είδους ανωμαλίας που πρέπει να βρει άμεση ικανοποίηση, λογικό είναι να χρειάζεται ο πολιτισμένος κάπου να ξεσπάει. Κι εδώ παρεμβαίνει η άσκηση κτηνοβασίας και παιδοφιλίας.

Ο βρωμιάρης, σάπιος μέχρι το μεδούλι, ο πωρωμένος με οτιδήποτε σιχαμένο κυκλοφορεί, ο παράφρων χρειάζεται έναν εξαγνισμό. Μια αυτοκάθαρση που δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει στον εαυτό του, οπότε πρέπει να την χύσει  (συγνώμη εκτοξεύσει εννοούσα) σε ένα παιδικό κορμάκι ή ένα ζωάκι που όπως και να το κάνουμε είναι τα τελευταία κάστρα αγνότητας. Είναι μυσταγωγική πράξη κι εμείς οι ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουμε....

Η επόμενη φάση θα είναι η εκτόνωση δια του νομιμοποιημένου πλέον κανιβαλισμού. Όπως ο Χάνιμπαλ θα μπορούν να γεύονται ένα συκώτι με ένα καλό κιάντι. Υπάρχει ουρά από πολιτισμένα αιτήματα που περιμένει υπομονετικά τη δικαίωση. Κοπρολαγνίες, νεκροφιλίες, σαδομαζοχιστές, κτηνοβάτες, παιδεραστές, κανίβαλοι, σειριακοί δολοφόνοι, όλα μέσα στη φύση είναι αφού θεωρείται φυσική αυτή η διαχρονική ανωμαλία που ονομάζεται άνθρωπος. 

Κι εσείς τώρα ονειρεύεστε πως άνθρωποι που "τραβάνε" μια ξεγυρισμένη παρακολουθώντας το βιασμό ενός βρέφους, ή άλλοι που θεωρούν ζωοφιλία να βάζεις κάτω ένα αρνί και να του πετάς τα μάτια, ή άλλοι που θεωρούν απόδοση τιμής στους νεκρούς να τους πηδάνε, και δεκάδες τέτοιες χαριτωμένες αποκλίσεις, πως μπορούν να συγκινηθούν και να κατανοήσουν το ανθρώπινο δράμα ανέργων, κακοπληρωμένων, οφειλετών, καταθλιπτικών, δυστυχισμένων πεινασμένων, που αγωνίζονται να επιβιώσουν σε τραγικές συνθήκες....

Είναι πιο πιθανό να μας προτείνουν να μας πηδάνε για να ξεχρεώσουμε παρά να σκεφθούν δημοσιονομικές λύσεις λογικές και ανθρώπινες. 

Πιστεύω πως έφτασε στ΄αλήθεια η εποχή που πρέπει να γίνει ένα παγκόσμιο καταστροφικό γεγονός για να ξεβρωμίσει ο πλανήτης. Γιατί είτε είσαι ένα κτήνος που πληγώνεις τους άλλους και τη φύση άμεσα, είτε είσαι ένας βλαμμένος που κάθεται και τους κοιτάει σαν ζόμπι, ανίκανος να αντιδράσει, για το σκουπιδοτενεκέ είμαστε όλοι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις, αν υπάρχουν όμως νομίζω πως είναι επείγουσα ανάγκη να κάνουν ένα γενικό ξεκαθάρισμα γιατί η μπόχα δεν αντέχεται πλέον. Από κανένα φυσιολογικό πλάσμα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: