Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Έλλειμμα ενημέρωσης από τον Δήμο Δίστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

 



Με αφορμή το θέμα της καταλληλότητας του πόσιμου νερού της Αράχωβας μας δίνεται για μια ακόμα φορά η αφορμή να δούμε την ανεπάρκεια του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας στο θέμα της επικοινωνίας και ενημέρωσης των δημοτών του.
Την στιγμή που σχεδόν όλα τα μπλογκς της στερεάς μαζί και εμείς, απο το πρωί έχουν γράψει για την αποκατάσταση του προβλήματος του νερού στην Αντίκυρα, η ιστοσελίδα του δήμου δεν αναφέρει τίποτα. Αν δεν υπήρχαν οι διαρροές πληροφοριών και εγγράφων προς τα τοπικά μέσα, οι δημότες θα έμεναν χωρίς πληροφόρηση.
 Αλήθεια δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πως εμείς στα μπλόγκς που τόσο μισητέ, παίρνουμε τα
 " δελτία τύπου σας" πριν καν τα διαβάσετε οι μισοί από εσάς;
Είναι απαράδεκτο και υποκριτικό να βγάζετε "Δελτία Τύπου", τα οποία αναρτώνται με κάποιες ημέρες καθυστέρηση, μόνο στο παραμελημένο site του Δήμου που διαβάζουν ελάχιστοι και να μην τα στέλνετε σε σοβαρά μέσα που αναγνωρίζει και ενημερώνει η περιφέρεια, οι γύρω Δήμοι καθώς και πάρα πολλοί  βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Σταματήστε να τα αποκαλείτε δελτία τύπου αφού είναι για εσωτερική κατανάλωση και ο τύπος σας τρομάζει και τον αγνοείτε. 
Ονομάστε τα εσωτερικά σημειώματα, για να ακριβολογείτε και να είστε συνεπείς με την τυπολατρία που σας διακρίνει σε όλα.

Νέα ενημέρωση

Ω του παραδόξου θαύματος!

 Είκοσι λεπτά αφού ανέβασα αυτή την ανάρτηση το site του Δήμου ανέβασε δελτίο τύπου ότι το νερό είναι κατάλληλο για κάθε χρήση.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο διστομο
Τι γινετααααααι με την ενοιμερωση του νερου στο διστομοαπο ποτε ωεχει να γινει ελενχος κοιμηθητε γλαστρες βρε ουστ<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<.