Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Eκλογή Προεδρείου & Μελών Επιτροπών στον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας



image002ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 10ης Ιουνίου 28,Τ.Κ. 32005
Τηλ. 2267350101, FAX : 22670-22063













Δίστομο,07/01/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στo Δημαρχιακό Κατάστημα στο Δίστομο, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα ημερήσιας διάταξης : εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκλογή Μελών των Επιτροπών, Οικονομικής και Ποιότητας ζωής.
Η συνεδρίαση άρχισε με την σύντομη εισήγηση του Δημάρχου κ. Πατσαντάρα και τις καθιερωμένες ευχές, αφού ήταν η πρώτη συνεδρίαση Δ.Σ. του νέου έτους. Της συνεδρίασης προήδρευσε ο κ. Στάθης Γιαννέλος Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού, που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους. Μετά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας, Πρόεδρος του Δ.Σ. αναδείχθηκε η κα. Λένα Σύρου (προτεινόμενη από την συμπολίτευση), Αντιπρόεδρος εξελέγη η κα. Γιώτα Κοτρογιάννου-Φουντά (προτεινόμενη από την μείζονα αντιπολίτευση) και Γραμματέας του Δ.Σ. ο κ. Γιώργος Μπεζεντές, της συμπολίτευσης. Στην συνέχεια η νέα Πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Σύρου προήδρευσε της συνεδρίασης για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την εκλογή Μελών των Επιτροπών, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.
Για την Οικονομική Επιτροπή: Τακτικά Μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση:
1η Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη, 2ος Στέφανος Παπαϊωάννου, 3ος Γιώργος Μπεζεντές, 4η Παναγιού (Γιούλα) Λουκά-Μπελίτσα. Από την αντιπολίτευση: 5ος Γιάννης Πάστρας και 6ος Νικόλαος Βαλαούρας.
Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση οι: 1ος Νίκος Μπούρας (Λύρας), 2ος Χαράλαμπος Ληξουριώτης (του Φωτίου), 3η  Βασιλική (Βάνα) Ζώη-Φανουράκη. Από την αντιπολίτευση οι: 4ος Γιάννης Γαμβρίλης και 5ος Νίκος Δημάκας.
Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Τακτικά Μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση οι: 1ος Νίκος Μπούρας (Λύρας), 2ος Γιάννης Ανδρίτσος, 3ος Χαράλαμπος Ληξουριώτης (του Φωτίου), 4ος Δημήτρης Τσαφώνιας. Από την αντιπολίτευση οι: 5ος Γιώργος Σαμουήλ και 6η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη.
Αναπληρωματικά Μέλη, εξελέγησαν από την συμπολίτευση οι: 1η Χαρίκλεια (Λιλίκα) Τρομπούκη-Βαρσάμη, 2ος Χαράλαμπος Ληξουριώτης του Ιωάννη, 3ος Στέφανος Παπαϊωάννου. Από την αντιπολίτευση οι: 4ος Λεωνίδας Πράγιας και 5ος Παναγιώτης Παπαστάθης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
                                                                                ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

16 σχόλια:

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

Κυρια Λενα Συρου συγχαρητηρια για την εκλογη σου !!!!
Δυο πραγματα κατα την αποψη μου πρεπει να προσεξεις.
1.Δημοκρατια στο δημοτικο συμβουλιο με ταυτοχρονη αναβαθμιση του ρολου του δημοτικου συμβουλου με ατομικο φακελο στην θεματολογια.
2.Να οριστικοποιησεις την ανθρωπογεωγραφια του δημοτικου συμβουλιου. ποιες ειναι οι παραταξεις ποιοι ειναι ανεξαρτητοι δημοτικοι συμβουλοι γιατι μας τα εχουν λιγο μπερδεμενα τελευταια οι παρνασσοελατοι.
ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑ ΦΟΥΝΤΑ.!!!
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ακρα του ταφου σιωπη στο καμπο βασιλευει .Για να δουμε τι μαγειρευει σοφια< νικολακης >θειος βουδας .

σχολιαστης είπε...

Αν οι εκλογες αυτες ηταν πριν ενα χρονο θα λεγε κανεις οτι βγηκαν ολοι οι κολλητοι του τεως προεδρου.Τωρα ομως ειναι του Δημαρχου.Βρε πως αλλαζουν οι καιροι..........Τα καλυτερα ομως ειναι πισω.Σφαγη για την αντιδημαρχια της αντικυρας οπου ολοι τη θελουν αλλα ο συνδικαλας δεν κολωνει.Σφαγη και για το δευτερο μισθο μεταξυ αντιδημαρχου διστομου και στειριου.Σφαγη και για τις εταιρειες οπου ο υποτακτικος ελεγε χθες το μεσημερι οτι οτι κι αν κανουν η κοινωφελης και η αφεντικινα του δεν επηρεαζονται.Σφαγη και στο τοπικο διστομου οπου ετοιμαζονταν να βαλουν την κυρία προεδρο,σφαγη και στο τοπικο της αραχωβας οπου δεν υπαρχει συννενοηση καμμια.Αρα εχουμε ψωμι μπροστα μας.και κατι τελευταιο ενδιαφερον .3 συμβουλοι της αεπ εχουν υποβαλλει τις παραιτησεις τους αλλα για καποιο λογο τις κρυβουν,σφαγη και στο τοπικο της αραχωβας οπου δεν υπαρχει συννενοηση καμμια.Αρα εχουμε ψωμι μπροστα μας.και κατι τελευταιο ενδιαφερον .3 συμβουλοι της αεπ εχουν υποβαλλει τις παραιτησεις τους αλλα για καποιο λογο τις κρυβουν

ε είπε...

διστομο ασχολησου με τους ανυπαρκτους εκπροσωπους σου κι ασε τους παρνασσοελατους ησυχους.αυτους ουτε ο λαμπρου τους διορισε πουθενα ουτε@@@@@@ αντε μην ξαναρχισουμε τα ιδια.οχι αλλα με αυτα που γραφετε θα επαναφερω θεμα χωματερης

Ανώνυμος είπε...

"Της συνεδρίασης προήδρευσε ο κ. Στάθης Γιαννέλος Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού, που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους"Τι προβλέπει ο νόμος;"το δημοτικό συμβούλιο συνέρχεται, ύστερα από πρόσκληση του συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους" Συμπέρασμα: ή χρειάζεστε κύριοι του δήμου υπερεντατικά μαθήματα Ελληνικών ή έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε! Σε κάθε περίπτωση είσαστε ανεπαρκείς και επικίνδυνοι!!!!!!

υ.γ.τσοπάνε εύχομαι να μην το πνίξεις, όπως έκανες με όλα τα σχόλια της ανάρτησης της Πέμπτης

ελατος είπε...

3.04 π.μ και το πρωι τον τεως θα βλεπετε στον υπνο σας.το εμπεδωσαμε αυτο.τιποτα για τα χρεη της αντικυρας εχεις να μας πεις και για την αδελφη η εκει δεν σ ενοχλει.περαστικα ο ελατος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ......

Αντικειμενικος είπε...

Ωρισμενοι κουτοι-επιεικης εκφραση-ποτε με χωματερες,ποτε με υβριστικα μηνυματα στον τεως προεδρο η στην πανω πλατεια η στα blog πανε να αποπροσανατολισουν την κοινη γνωμη απο το χαλι που επικρατει αυτη τη στιγμη.ΔΙΣΤΟΜΟ.παντελης απουσια της δημοτικης αρχης ,αφαντοι,μονο το κτιριο θυμιζει οτι υπαρχει δημαρχια.ΣΤΕΙΡΙ εγκαταλειψη,στη θεση του ανυπαρκτου αντιδημαρχου προωθειται κυρια που στη κεντρικη πλατεια ελεγε οτι εγω μπηκα για το μισθο.ΑΡΑΧΩΒΑ τα μισα να ναι αληθεια βρισκεται υπο διωγμο επειδη ειναι το καπετανατο του τεως.ΑΝΤΙΚΥΡΑ παλι εμεις παλι εσεις παλι ο μιχος επικεφαλης ελεω θειων.Αυτη ειναι η αληθεια κυριοι και ακομη εχουμε πολυ καιρο.Τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου

TOTIS είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον παραπανω σχολιαστη παρατηρητη.
Οσο και να θες να κανεις χωματερη την ιστορια δεν θα τα καταφερεις, απλα εγινες η χωματερη του δημου απ την ανυπαρξια... γιατι τετοιος εισαι τετοιες είναι και οι επιλογες σου.
Οσο για την αναγκη σου να διοριστεις καπου, οσο υπαρχουμε εμεις ξεχνατω.

λεοντιος είπε...

το λεγε δημοτικος συμβουλος σημερα.πριν ενα χρονο μιχος,λενα ζηταγαν το κεφαλι του δημαρχου ,η αλλη η εκ στειριου τον εβριζε που δεν την εκανε αντιδημαρχο κι ο τεως συνιστουσε υπομονη θα διορθωθουν ολα.και οι τρεις εχουν αξιωματα τωρα προεδρε κι εσυ εκτος.κριμα κι αδικο η πληρωνεις την εμπνευση σου να συνεργασθεις με ατομα που δεν ηξερες????δεν ρωταγες????λεοντιος και παλι λεοντιος

3:04 π.μ. είπε...

προς ελατο:καλα εγω να γραφω στις 3 τα χαραματα-οχι γιατι εχω αυπνιες, αλλα γιατι τοτε κοιμαμαι. εσυ ομως στις 12 παρα τεταρτο-ωρα δουλειας, να ασχολεισαι με τα blogs, πως το εξηγεις;μηπως τα εχουμε κανει ολα ισωμα; δεν υπαρχει κανεις να τραβηξει αυτια; εκτος κι αν εισαι αργοσχολος, οποτε ετσι εξηγουνται ολα!!!
α, και κατι τελευταιο, χαιρετισμους στον τεως....

καραϊσκάκης είπε...

λεοντιος, δυστυχώς αγαπητέ είναι όλοι της ιδίας σχολής, κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ή εάν δεν ταιριάζανε ,δεν θα.... κατέβαιναν στο μεγάλο συνδυασμό της ΑΕπ με της περιβόητες αρχές της που της τιμά ιδιαιτέρως, αυτός που συμβουλεύεις!

Ρε χούμα Ανδρεαδάκη, που πάει τραίνο στο Κυριάκι.

TOTIS είπε...

Ετσι ειχαν μαθει ολοι. λαμογιες ,μαυρα ,συναλλαγες κλπ. ειναι ολοι της ιδιας σχολης.
Της σχολης της αυθαιρετης δομησης με τα εκτρωματα που εχουν φυτρωσει στην Αραχοβα με αλλοιωμενες εως και καθολου αδειες, με ευνοικες αποφασεις και διαπροσωπικες συναλλαγες.
Αχ κατακαημενε Καραισκακη αφου ακομα δεν εχουν παραχωρησει το παρκακι σου παλι καλα να λες....
Κανε ενα πανοραμα απο εκει που βρισκεσαι γιατι η αλαζονεια τους δεν εχει ορια.

αραχωβα είπε...

σιγα ρε ιεραποστολοι που τους θαψατε ολους/ποιοι ειχαν μαθει ετσι.ο πατσανταρας που για την ακεραιοτητα του μιλαει ολη η αεροπορια η ο γιαννελος που τοσα χρονια δινει απο τη τσεπη του στους συλλογους και τρωεει το μισο χωριο ψωμι απ αυτον.αει να χαθειτε,κομματοσκυλα του αισχιστου ειδους,ντροπιαζετε υκαι τ ονομα του αρχιστρατηγου της ρωμιοσυνης

Καραϊσκάκης είπε...

αραχωβα τους κρίνουμε για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στον επαγγελματικό τους βίο μπορεί να είναι πετυχημένοι όπως γράφεις,αυτό όμως δεν τους απαλλάσσει από την μη κριτική για την ανυπαρξία τους στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων στα χωριά μας.

Δεν περνάει πια... το πέταγμα των χαρτιών στον ανεμιστήρα ή η μπάλα στην εξέδρα.

Βγάλε τις παρωπίδες και κρίνε τους, για αυτά που ζήτησαν την ψήφο μας.