Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Εξακολουθεί να είναι ακατάλληλο το νερό στην περιοχή του κόλπου Αντίκυρας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 10ης Ιουνίου 28,Τ.Κ. 32005
Τηλ. 2267350101, FAX : 22670-22063





 Δίστομο,31/01/2013


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης σας για την καταλληλότητα ή όχι του πόσιμου ύδατος στην περιοχή του κόλπου Αντίκυρας (Παρ. Διστόμου, Περιστέρα, Αγ. Νικόλαος, Αντίκυρα) σας πληροφορούμε ότι ισχύουν όσα έχουν ανακοινωθεί στο τελευταίο Δελτίο Τύπου. Δηλαδή ότι ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ.

Η εξέλιξη της κατάστασης παρακολουθείται συνεχώς και βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων των τελευταίων δειγματοληψιών που έγιναν και κυρίως των δειγμάτων που πάρθηκαν από την Διεύθυνση Υγιεινής Περιφέρειας. Οποιαδήποτε άλλη φημολογία είναι ανυπόστατη και να μην λαμβάνεται υπόψη.

Για νεότερη εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε υπεύθυνα και έγκυρα.  

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

IΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

14 σχόλια:

εκ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

ΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

Αμοιβη για συμβουλευτικη και τεχνικη υποστηριξη.....8.610 ευρω
24.4.2012, Α/Α 48, Κ.Α 00.6142.001

Συμβολαια συντηρησης λογισμικου...7.281,60 ευρω
1.6.2012, Α/A 168 ,αρ.τιμολογιου 235/2010

Για προμηθεια λογισμικου 500.00
23.7.2012, Α/A 228 Κ.Α 10.7134.002

...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ

Η παραταξη της Γρανιτσιωτη ειναι εδω η δεν υπαρχει;

εκ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

Κυρια Γρανιτσιωτη εσυ και οι συνερ ΓΑΤΕΣ σου ειδατε χιονι τον Νοεμβριο στους δρομους της Aραχοβας;
2.11.12 Α/A 352 30.6233.001
Αποχιονισμος Δημ.οδων Αραχοβας. 6.150 ευρω.
Κυριε Γιαννελο ξεχιονισανε και τον δικο σου δρομο ;

εκ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

Συντηρηση εφαρμογων λογισμικου για την μηχανογραφικη υποστηριξη του Δημου....24.000 ευρω!!!!
23.7.2012, Α/A22, ΚΑ 10.7134.002

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Δ.Α.Α ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Η ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ;

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ Η ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;

λεο είπε...

Ηταν που ταν οι σχεσεις ταραχωδεις τωρα θα γινει της @@@@@@@@@@.Την ωρα που ο τεως κατηγορει τον δημαρχο οτι τον εξαπατησε και δεν εδωσε ευρω για τον ΑΣΑΠ ,η δημαρχια εκδιδει περυσινο ενταλμα για 3.600 βαψιμο αποδυτηριων που δεν εγινε ποτε αρα καποιον αλλο πληρωνει.Ανθρωπος του αθλητικου συλλογου ελεγε χθες το βραδυ οτι αν το δει ο τεως γιατι λειπει εξω θα γινει μακελειο το σκυριακο.στα λεγα σταθαρα που πηγες κι εμπλεξες

εκ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

λεο δεν ξερω τι θα κανει ο τεως αλλα το τιμ.με αριθμο Α292του 2011 ειναι για εξοφληση για εργασιες ελαιοχρωματισμων αποδυτηριων Δ.Σ ΑΡΑΧΩΒΑΣ με ποσο 3690.00 ευρω.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε δεν βαφτηκαν αποδυτηρια στο γηπεδο της αραχωβας.ειναι ψεμματα

ΛΑΚΚΑ είπε...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ
Που ειναι και ποσα χρηματα εχουν εισπραχτει απο τις ανεμογενιτριες .??? ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ .

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...


Το 80% απο τις εισπραξεις των αιολικων παρκων του Δημου ΔΑΑ πρεπει να πανε στο Διστομο και στο Στειρι, και το αλλο 20% στον υπολοιπο Δημο.
Τωρα αν ειναι γλαστρες η μακακες και δεν παιρνουν χαμπαρι η κανουν πως δεν παιρνουν ,και πανε ολα τα ευρω στην Αραχωβα τοτε καλα τους τα λες ....

θα το ψαξω και θα σου πω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ
Αυτοί που έχουν @@@@ στο παντελόνι τους κοίτα τον σύνδεσμο:

http://lamiastar.gr/index.php/topikes-eidiseis/nomoi/voiwtia/19213-2013-01-10-09-06-25.html

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

Παραπανω ανωνυμε 3.13μ.μ


Αναστάτωση προκαλεί τελικά στο δήμο Ορχομενού η γνωμοδότηση της ΕΕΤΑΑ, για κατάρτιση παραταξιακών ψηφοδελτίων για την ανάδειξη νέου Τ.Σ. στο κοινοτικό διαμέρισμα Κόκκινου μετά την παραίτηση τακτικών και αναπληρωματικών μελών.

Ο νομοθέτης δεν επιτρέπει τελικά ενιαίο ψηφοδέλτιο για την εκπροσώπηση του χωριού στο Δ.Σ. και το σύνολο των παρατάξεων καλούνται να σχηματίσουν νέους συνδυασμούς για τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο και τα αναπληρωματικά του μέλη παραιτήθηκαν με αφορμή την κατά πλειοψηφία απόφαση του ΔΣ Ορχομενού που μοιράζει τα αντισταθμιστικά οφέλη από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή, στο Κόκκινο και το Ακραίφνιο.

Οι τοπικοί άρχοντες του Κόκκινου παραιτήθηκαν καθώς υποστηρίζουν ότι το αιολικό πάρκο θα κατασκευαστεί στα όρια της δική τους κοινότητας και απαιτούσαν το σύνολο των αντισταθμιστικών οφειλών στο χωριό τους.

Εχεις δικιο...
Αν ειναι γλαστρες η μακακες και δεν παιρνουν η κανουν πως δεν παιρνουν χαμπαρι και τα εχουν μες στο παντελονι τους μονο για να τα κανουν βολτα θα ....το ψαξουν και θα μας πουν....

Ανώνυμος είπε...

Η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο Δίστομο είναι μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ των τοπικών Δημάρχων και των εταιριών που τις εγκατέστησαν από το 2000 και μετά . Η εταιρεία που τις εκμεταλλεύεται ουδέποτε τελείωσε το έργο και ουδέποτε δήλωσε κέρδη. Για την ακρίβεια, αν ρίξετε μια ματιά στους ισολογισμούς των εταιριών που εμπλέκονται θα αντιληφθείτε ότι πρόκειται για χρεοκοπημένες εταιρείες. Μέσα από πολυδαίδαλους μηχανισμούς και σκοτεινές καταστάσεις , στις οποίες είναι αναμιγμένες οι προηγούμενες αρχές του Διστόμου, έχουν κρυφτεί πολλές ατασθαλίες. Οι ανεμογεννήτριες είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο για το οποίο κανένας δεν έχει δώσει ακόμα λογαριασμό. Η αλήθεια είναι μία : ο Δήμος μέχρι σήμερα δεν έχει εισπράξει δεκάρα.

Ανώνυμος είπε...


ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ Για τον 8,30 Εισαι μεγαλος ψευτης και ανημεροτος τα λεφτα υπαρχουν και ειναι σε κωδικο απο το 2010 επι μπιρμπου τωρα αν εσεις τα εχετε παρει και τι τα κανετε βγεστε εξω δημοσια στους πολιτες και ενημεροστε .ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ?

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...

Λλλος σχολιαστης ο/η ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ειπε,και αλλος ο Ανωνυμος ειπε
ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.
Στο σχολιο του 12.16μμ εχει ομως δικιο.