Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

«Καταιγίδα» ο Παρνασσός


Καταιγιστικός ο Παρνασσός πήρε στο… διάβα του τον Πορτοχελιακό και τον σάρωσε 6-0’δείχνοντας έτσι πως πλέον θα παλέψει γερά για να παραμείνει στη νέα Γ” Εθνική της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Τρια γκολ πέτυχε ο Καλλέργης και από ένα οι Μίχας‚ Καράϊ‚ Μαρτιναίος.

Η ομάδα της Αράχοβας πέραν των έξη γκολ που πέτυχε πραγματοποίησε και φοβερή εμφάνιση πιστοποιώντας ότι έχει τις δυνατότητες να πετύχει την μεγάλη υπέρβαση.Ειδικά στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν «χάρμα ιδέσθαι» και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους να σκεφθούν ότι κάτι θα μπορούσαν να κάνουν. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Γεωργακόπουλου ευτύχησε στην πρώτη επίθεση στα πρώτα δευτερόλεπτα να πετύχει το γρήγορο γκολ που ήθελε κι από κει και πέρα το άγχος έφυγε και πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ έκλεισε το ημίχρονο με 4-0.
 Ουσιαστικά δηλαδή είχε «καθαρίσει» τον αγώνα πριν καταλάβουν καν οι φιλοξενούμενοι τι τους συμβαίνει. Η επανάληψη ήταν διαδικαστική και οι γηπεδούχοι πέτυχαν στο χαλαρό αλλά δυο γκολ ανεβάζοντας το δείκτη στο επιβλητικό 6-0.Δεν πρόλαβε τα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και ο Καλλέργης με ατομική προσπάθεια και σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 19’* ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 2-0’και στο 21* ο Μαρτιναίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 37’* και πάλι ο Καλλέργης πέτυχε το τρίτο του προσωπικό τέρμα κι έκανε το 4-0. Στο 43’* ο Καρακατσάνης σημάδεψε το δοκάρι και στο 45* ακυρώθηκε κακώς κανονικό γκολ του Καλλέργη. Στο 58’* ο Καράϊ έκανε το 5-0’και στο 70* τον χορό των τερμάτων έκλεισε ο Μίχας διαμορφώνοντας το τελικό 6-0. Από τον Παρνασσό ουδείς υστέρησε. Όλοι έδωσαν ότι είχαν και πρόσφεραν θέαμα. Κορυφαίοι Καλλέργης‚ Καρακατσάνης‚ Μαρτιναίος‚ Μίχας‚Καράι.
Παρνασσός: Σπανός‚ Καβρούζος (60’* Καλύβας)‚ Μπαρκόσης‚ Μαχαίρας‚ Τσώνης‚ Καράι‚ Πολούκι‚ Διβόλης‚ Μαρτιναίος‚ Καλλέργης (60’* λ.τ. Μίχας)‚ Καρακατσάνης.
Γεωργακόπουλος Νίκος:
«Θέλαμε το παιχνίδι πάρα πολύ σήμερα και μπαίνοντας δυνατά ευτυχήσαμε με το καλημέρα να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Από κει και πέρα έφυγε το άγχος‚ είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και καταφέραμε να γίνουμε πολύ ουσιαστικοί πετυχαίνοντας ακόμα τρία έξοχα τέρματα  τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση. Στην ουσία δηλαδή είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος ενώ η επανάληψη ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγάλες και αυτό φαινόταν και στα προηγούμενα παιχνίδια ασχέτου αποτελέσματος. Απλά σήμερα το επιβεβαιώσαμε και δείξαμε ότι κι εμείς υπάρχουμε και μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

 http://stereasports.com/?p=6401

Δεν υπάρχουν σχόλια: