Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο Στάθης Γιαννέλος σχολιάζει δημοσίευμα τοπικών blogs

Αγαπητοί φίλοι bloggers

Θα ήθελα με την παρούσα παρέμβαση να αναφερθώ σε μία άτυχη-έτσι θέλω να πιστεύω-στιγμή  ορισμένων τοπικών blogs ελπίζοντας ότι δεν θα ξαναγίνει.
Πριν 2-3 ημέρες μια πολύ καλή φίλη,συνεργάτης και συμπατριώτισσα είχε ένα σοβαρό ατύχημα.Ευτυχώς τα νέα είναι πολύ καλά κι ελπίζουμε ότι θα γυρίσει σύντομα γερή κοντά μας.Όμως θα πρέπει να σταθώ σ ένα γεγονός. 
Λίγες ώρες μετά το ατύχημα ένα τοπικό blog....
και στη συνέχεια κι άλλο έκαναν ανάρτηση που μιλούσε για κωματώδη κατάσταση κι ότι πιάστηκε το πατάκι από το πόδι της κι άλλα αχρεία, -να μου επιτραπεί η έκφραση-,πράγματα. χρησιμοποιώντας μεν τ αρχικά της αλλά φωτογραφιζοντάς την κυριολεκτικά.
Το ότι ο ανήλικος γιος της μπορεί να σέρφαρε εκείνη την ώρα,η οι φίλοι του-όπως και έγινε-και  τον πανικό που προκάλεσαν σε όλη την οικογένεια. ουδείς το έλαβε υπ΄όψιν του.
Βεβαίως και δεν αναφέρομαι σε όλα τα blogs και ειδικά εγώ που από την πρώτη στιγμή άκουσα τόσα΄ γι αυτά και από αυτά.Άλλο πράγμα όμως η πληροφόρηση κι άλλο ο επικίνδυνος κιτρινισμός.Άλλο η ειδησεογραφία κι άλλο το κουτσομπολιό..Και οι κρίνοντες κρίνονται
  
Στάθης Γιαννέλος

ΥΓ  δεν κατονομάζω τα 2 blogs  πιστεύοντας ότι θα πρέπει να το κάνουν οι ίδιοι ζητώντας τουλάχιστον ένα συγγνώμη
Αγαπητέ κ. Γιαννέλο, ο Τσοπάνος αν και είχε την είδηση λίγη ώρα μετά το συμβάν επέλεξε να μην αναφερθεί καθόλου στο θέμα όπως έχει κάνει και άλλες φορές σε παρόμοια συμβάντα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ Κο ΓΙΑΝΝΕΛΟ !
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΣΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΡΟΜΆΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΊΟΙ!!!!!!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΙΞΕΙΣ ,ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΠΕΡΙΟΧΗς ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ

Αγανακτισμένος είπε...

Ένας λαϊκός ήρωας που υποτίθεται ότι κτυπά το κατεστημένο....
Μου ενθυμίζεται τον κακό λύκο, στο παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας με την παρέμβασή σας αυτή κύριε Γιαννέλε.....
Μικρός είναι ο κόσμος και σας μάθαμe......

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΧΟΥ είπε...

ΒΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ..ΚΑΙ ΤΟΝ "ΔΕΣΜΟ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣΑΤΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΤΣΟΠΑΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

κανεις λαθος συνεργατη του αχου οπως λες διοτι υπηρξε σχεση,την φωτογραφησε ο προεδρος στον αχο και ειναι επικυρηγμένος και για τον λογο αυτο απο τα εμπλεκομενα ατομα.μην τρεχεις λοιπον να τον δικιολογησεις γιατι κουκια σου λεει κουκια μαρτυρας.

Ανώνυμος είπε...

καλά δεν ήταν και τόσο κακόβουλη η δημοσιέυση στο blog για να σχολιάζεται.. ίσως βιαστική!!
έτσι zorro??