Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η "τέχνη της πτήσης" στο Χιονοδρομικο Κέντρο Παρνασσού


Η τέχνη της πτήσης!
 Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου ήρθε σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα η απόλυτη ταινία snowboarding αλλά και ένας διαγωνισμός snowboarding στο μεγαλύτερο Quarter Pipe που έχει κατασκευαστεί ποτέ στη χώρα!

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, το χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είχε την τιμητική του. 120 snowfans, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίσημη προβολή της ταινίας "The Art of Flight" αλλά και 17 από αυτούς να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό snowboarding contest με το μεγαλύτερο Quarter Pipe που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ελλάδα. Best Trick για τους Νίκο Πλυτά, Γιώργο Ουζούνη και Μπελώνια Σπύρο, Best Female η Χίλντα Μπελώνια και Highest Air ο Γιώργος Ουζούνης
.
Λίγα λόγια για την ταινία “The Art Of Flight”:
Το Red Bull Media House, σε συνεργασία με την BrainFarm Digital Cinema, παρουσιάζει την ταινία του Curt Morgan “The Art of Flight”. Ο διάσημος snowboard rider, Travis Rice, με μία ομάδα από τους κορυφαιόυς στον κόσμο, δίνει άλλο νόημα στο τι μπορεί να κάνει κανείς πάνω σε μία σανίδα snowboard. Το “The Art of Flight”, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το Σεπτέμβρη στο Beacon Theatre στη Νέα Υόρκη, αποτελεί έναν συνδυασμό πλοκής, σκιαγράφησης χαρακτήρων και αθλητικής δράσης. Η ταινία γυρίστηκε με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τμήμα του οποίου σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο project. "A jaw-dropping spectacle" (Vanity Fair), "An epochal masterpiece." (Pleasure Snowboard Magazine), “Film takes snowboarding to next level!” (USA Today), ειναι μόνο λίγα από τα σχόλια των media διεθνώς.

 http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: