Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο πιλότος κλειδώθηκε στην τουαλέτα και στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός!

Πανικός σε αεροπλάνο που βρισκόταν στους αιθέρες από την “ηλιθιότητα” του συγκυβερνήτη.
Η προσγείωση ρουτίνας για αεροσκάφος της Delta μετετράπη σε εφιάλτη όταν ο πιλότος κλειδώθηκε στην τουαλέτα.....


Όλα ξεκίνησαν όταν ο πιλότος αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα λίγο πριν από την προσγείωση στη Νέα Υόρκη. Και ενώ ο πιλότος προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την πόρτα ένας επιβάτης ασιατικής καταγωγής πήγε και αυτός στην τουαλέτα. Άκουσε τον πιλότο που προσπαθούσε να βγει και τον ρώτησε αν ήθελε βοήθεια. Τότε ο πιλότος του είπε να ενημερώσει τον συγκυβερνήτη ότι έχει κλειδωθεί και μάλιστα του είπε και έναν συγκεκριμένο κωδικό να αναφέρει στον συγκυβερνήτη για να μην υπάρξουν αμφιβολίες.

Όμως τελικά ο συγκυβερνήτης δεν πείστηκε

ίσως γιατί δεν τον βοηθούσε και πολύ το μυαλό του. Αμέσως πανικοβλήθηκε και έστειλε μήνυμα στον πύργο εναέριας κυκλοφορίας, ενώ πιλόταρε το αεροσκάφος πάνω από το αεροδρόμιο LaGuardia.

"Ο πιλότος εξαφανίστηκε και εεε έχω κάποιον με ξενική προφορά να προσπαθεί να εισέλθει στο πιλοτήριο. Μου λέει ότι ο πιλότος βρίσκεται κλειδωμένος στην τουαλέτα", ήταν το μήνυμά του.

Αυτό όμως προκάλεσε πανικό στο πλήρωμα, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές υπό το φόβο της αεροπειρατείας.

Άνδρες της αστυνομίας περίμεναν να προσγειωθεί το αεροσκάφος προκειμένου να βεβαιωθούν πως όλα ήταν υπό έλεγχο, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον πιλότο.

Όσον αφορά τον συγκυβερνήτη. Παραμένει άγνωστο αν θα τον βάλουν και πάλι να πετάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: