Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι περιουσίες μας βορά στο κρατικοδίαιτο καθεστώς.


Υαινα
1. (ζωολογία) άγριο σαρκοβόρο ζώο της οικογένειας Hyaenidae, που μοιάζει με το σκύλο, ζει στην Αφρική και την Ασία και τρέφεται με πτώματα
2. (μεταφορικά) ύπουλος άνθρωπος, έτοιμος να αρπάξει και να εκμεταλλευτεί χωρίς οίκτο.

Τα εισοδήματά μας από την εργασία μας, θα μειωθούν τραγικά μέχρι ασφυξίας από νέους φόρους, κεφαλικούς και άλλους. Η ακίνητη περιουσία μας περιέρχεται ουσιαστικά με ετήσιες φορολογικές δόσεις στο κράτος, διαφορετικά θα κατασχεθεί και θα βγει στον πλειστηριασμό από την κυβέρνηση. Τα αυτοκίνητά μας, για τα οποία μας παρακινούσαν με κίνητρα να αντικαταστήσουμε, γίνονται τώρα θηλιά στο λαιμό για να μας πνίξει. Τελικά οι μικροκαταθέσεις μας στις τράπεζες θα εξανεμιστούν ταχύτατα και θα μεταφερθούν στο κράτος μέσω των δυσβάστακτων φόρων.


Και όλα αυτά για να διασωθεί το κρατικοδίαιτο καθεστώς, από το οποίο κερδίζουν ένα σωρό κρατικοδίαιτα παράσιτα, κομματικές εκλογικές πελατείες, κομματικοί κρατικοδίαιτοι κηφήνες και κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες. Όλα αυτά για να πληρωθούν οι ντόπιοι και διεθνείς τοκογλύφοι τους υπέρογκους τόκους με τους οποίους έχει επιβαρυνθεί το δημόσιο χρέος.

http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: