Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ενημέρωση για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων του Διστόμου. Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 (στις 8.00 μ.μ.), στο Προαύλιο του Μουσείου του Διστόμου

distomo42028small29.jpg

Οι Γερμανικες αποζημιωσεις και ιδιαιτερα οι νομικες πτυχες της υποθεσης του Διστομου - που εκκρεμει και στο Δικαστηριο της Χαγης - αποτελουν αντικειμενο ενημερωσης, που θα γινει απο τους πλεον ειδικους, στην μαρτυρικη κωμοπολη στο πλαισιο των εκδηλωσεων της επετειου της Σφαγης των 218 Διστομιτων απο τα ναζιστικα στρατευματα κατοχης,
Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 (στις 8.00 μ.μ.), στο Προαύλιο του Μουσείου του Διστομου - παλαιο Δημοτικο Σχολειο - και πριν την έναρξη της χορευτικής παράστασης, θα γίνει εκτενής ενημέρωση για την πορεία της Υπόθεσης  των Γερμανικών Αποζημιώσεων, ως εξης:.

-Για την παρουσία της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης θα μιλήσει ο πληρεξούσιος της ελληνικής Κυβέρνησης,  Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Στέλιος Περράκης και η διεθνολόγος Μαρία Μαρούδα.

-Για την πορεία της εκτέλεσης της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς στην Ελλάδα και την Ιταλία θα ενημερώσει η κ. Χριστίνα Σταμούλη.

( Το κείμενο με την πληροφορία μας το έστειλε συμπατριώτης μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: