Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πασχαλινή προσφορά του τσοπάνου



Με δεδομένο την οικονομική κρίση που επικρατεί και τις δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός οργανώνουμε για την ημέρα του Πάσχα την ενοικίαση πραγματικού αρνιού.

Συνεργείο μας που θα αποτελείται από το αρνί μαζί με φωτογράφο και βίντεο θα έρχεται στον χώρο σας όπου και θα στήνεται το γλέντι. Μαζί με το ψητό αρνί θα σας παρέχουμε δωρεάν και πλαστικά αυγά τα για το παραδοσιακό τσούγκρισμα. Το κόστος είναι 50 € για μόνο το αρνί και 60 € αν θέλετε και κοκορέτσι. Στο τέλος της εκδήλωσης θα παίρνετε βίντεο 15 λεπτών και 20 φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας για φίλους και γνωστούς . Ο αριθμός των ατόμων που θα συμμετέχουν στο γλέντι είναι ελεύθερα. Η ενοικίαση είναι με χρέωση για μισή ώρα.

Παράλληλα σε κεντρικά σημεία και γειτονιές θα στηθούν υπαίθρια ψησίματα αρνιού όπου θα μπορείτε φωτογραφίζεστε με τον οβελία με μόνο 5 € την φωτογραφία και 3 € την ανατύπωση.

Για όσους θέλουν ακόμα μικρότερη χρέωση, με 30 € παρέχεται η δυνατότητα για απλή προσθήκη των προσώπων σας σε δικά μας έτοιμα βίντεο με διάφορες λήψεις όπως αυλή κήπος πεζοδρόμιο κ.λ.π

Έλληνα μην σκύβεις το κεφάλι νοίκιασε αρνί και στείλε τα ντοκουμέντα σε όλο τον κόσμο.


Προσφορά :Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν για μία ώρα το αρνί την ημέρα του Πάσχα δώρο το βίντεο της Τζούλιας .

Σε όλες τις προαναφερόμενες τιμές περιλαμβάνεται η αξία του Φ.Π.Α και θα εκδίδεται θεωρημένη απόδειξη.

Ζητούνται αντιπρόσωποι για τα 12νησα και τους νομούς του Έβρου.


http://tomonopatimou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: