Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Προκλητική ανακοίνωση της Γερμανίας για τη σφαγή του Διστόμου

- "Δεν κατανοούμε την απόφαση της Κυβέρνησης της Ελλάδας" λένε
- Δέχονται μόνο... ιστορική ευθύνη για τη σφαγή των αθώων!
- Γιατί τρέμουν τη δίκη στη Χάγη

Με τη φράση “η Γερμανία δεν κατανοεί την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης” ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας
σβήνει μονοκονδυλιά το αίμα, το έγκλημα και τη θηριωδία επιχειρώντας με νομικίστικα να σβήσει και το δικαίωμα στη μνήμη.


Στην ανακοίνωσή του το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών εκτός του ότι δεν... κατανοεί γιατί η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό των θυμάτων στο δικαστήριο της Χάγης σβήνει μονοκονδυλιά και και τις ευθύνες της Γερμανίας με τη φράση-χτύπημα στην πλάτη:
“Η Γερμανία αναγνωρίζει την ιστορική της ευθύνη και γνωρίζει τα δεινά που υπέστη ο Ελληνικός Λαός”

Μια γραμμή αργότερα το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών ξεπερνάει τα εσκαμμένα όμως αναφέροντας ότι αντιδρά καθώς “δεν μπορεί να δικαστεί η Γερμανία σε άλλη χώρα”. Για τις δολοφονίες αθώων παιδιών, γυναικών και ανδρών μόνο η Γερμανία μπορεί να δικάσει τον εαυτό της!!!!!!

Οι Γερμανοί τονίζουν μάλιστα ότι “θα απειληθεί η διεθνής νομιμότητα αν υπάρξει ετεροδικία” στην περίπτωση δηλαδή που το δικαστήριο της Χάγης κάνει δεκτή την απόφαση του Ιταλικού δικαστηρίου για αποζημίωση των θυμάτων του Διστόμου δεν θα μιλάμε για δικαίωση (έστω), αλλά για ... διατάραξη της διεθνούς νομιμότητας!

Είναι προφανές ότι οι Γερμανοί τρέμουν το ενδεχόμενο της ετεροδικίας καθώς θα ανοίξει γι' αυτούς ο Ασκός του Αιόλου για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από δεκάδες ευρωπαϊκές χώρες καθώς η Βέρμαχτ και τα SS διέπραξαν εγκλήματα ανάλογα του Διστόμου σε χιλιάδες περιοχές όπου πάτησαν τη μπότα τους. 

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: