Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Βασιλικό ρεβεγιόν για τον Πάγκαλο


Σε σουίτα 5.400 ευρώ τη βραδιά

Τη στιγμή που η κυβέρνηση δυσκολεύεται να διαχειριστεί πολιτικά και επικοινωνιακά το συνεχές «παραλήρημα» του αντιπροέδρου και η μουρμούρα στο εσωτερικό της κυβέρνησης γίνεται κραυγή αποδοκιμασίας, φαίνεται πως ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος έχασε κάθε μέτρο συμπεριφοράς.

Σε περίοδο οξύτατης οικονομικής κρίσης, η οποία γονατίζει τις περισσότερες οικογένειες, επέλεξε να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με τη σύζυγό του κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, διαμένοντας στην πιο ακριβή σουίτα η οποία καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο ενός εκ των ακριβότερων και πολυτελέστερων ξενοδοχείων των Αθηνών.

Πρόκειται για το «King George Palace» στο Σύνταγμα, συμφερόντων της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη, οι εκκρεμότητες του οποίου με το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία παραμένουν ανοικτές.


Η τιμή «πόρτας» για τη συγκεκριμένη σουίτα ανέρχεται στις 5.400 ευρώ τη βραδιά, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απόλαυσε και το λουκούλλειο πρωτοχρονιάτικο δείπνο κόστους 380 ευρώ ανά άτομο, γιορτάζοντας την αλλαγή του χρόνου με ποταμίσιες καραβίδες, χαβιάρι και αστακό!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε check in στο ξενοδοχείο στις 21/12/2010, γεγονός που επιβεβαιώνεται τόσο από τη φόρμα κρατήσεων του ξενοδοχείου της συγκεκριμένης ημερομηνίας που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», αλλά και τους υπαλλήλους που εξυπηρέτησαν τον κ. Πάγκαλο και την οικογένειά του. Στη φόρμα των κρατήσεων που δημοσιεύει η εφημερίδα, στο σημείο όπου αναγράφεται το όνομα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, σημειώνεται ότι η διαμονή ήταν «complimentary» δηλαδή δωρεάν.

Η φιλοξενία του Πάγκαλου στη σουίτα 250 τ.μ από την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, ο όμιλος της οποίας έχει οικονομικές εκκρεμότητες με το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, εύλογα δημιουργεί υπόνοιες διαπλοκής.

www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: