Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πού βρήκαν τις 200.000 ευρώ της εγγύησης η σύζυγος και η κόρη Ψωμιάδη;

Ελεύθερες με όρους η σύζυγος και η κόρη Ψωμιάδη μετά την απολογία τους στον ανακριτή

 Οι δύο κατηγορούμενες, είναι ελεύθερες με 100 χιλιάδες ευρώ εγγύηση η κάθε μία, εμφάνιση μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στην απολογία τους η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη που βρίσκεται στη φυλακή για απάτη σε βάρος των επενδυτών της Ασπίς Κάπιταλ υποστήριξαν ότι ήταν τυπική η συμμετοχή τους στο Δ.Σ. της εταιρείας.


Στον ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη

Μπορεί να είναι απο τις οικονομίες τους ,δεν λέω, η απο την δουλειά τους.
   Απλως αναρωτιέμαι αν εξετάζει ποτε κανείς απο που προέρχονται τα λεφτά των εγγυήσεων και αν έχουν αποκτηθεί νόμιμα και είναι δηλωμένα.  
  Αν δεν είναι ας υποστούν τις συνέπειες. 
  Αν είναι πάλι, να μας πουν πως έχουν 200.000 στην άκρη για τις "δύσκολες ώρες" και γιατί δεν τα έδιναν να ξεπληρώσουν κανένα χρέος της ΑΣΠΙΣ, να βοηθήσουν τον καυμένο σύζυγο και πατέρα. 
   Τυπικά, ξετυπικά, μέλη του ΔΣ ήταν, όσο και αν κάνουν τις ανήξερες τώρα. Στις μαγικές κρουαζιέρες με τα κότερα και τους χλιδάτους καλεσμένους ήξεραν να πηγαίνουν;
    Αν πάλι είναι από λεφτα που έβγαλαν με τον τίμιο ιδρώτα τους απο άλλες πηγές δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα.  Τότε κακώς τις έμπλεξε, εν αγνοία, τους ο άπονος συζυγος και πατέρας και τώρα ταλαιπωρουνται άδικα.!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: