Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Κώστας Καραμανλής στην Φρικηπαίδεια (μία άλλη άποψη)

 Κωστάκης Καραμανλής

Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία



Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής Β' στο γραφείο του στη Ρηγίλλης, καλαμποκέλαιο σε μουσαμά έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μουσείο Λούγκρου, Παρίσι.

Κωνσταντίνος Καραμανλής Β' ο Σεμνός και Ταπεινός, (Κώστας Καραμανλής) (Konstantínos Karamanlís the second)ή(Κonstantinos Karamanlis, the fatest of all)(14 Σεπτεμβρίου 1956 - ) έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας στις εκλογές της 7 Μαρτίου 2004 (ημέρα λύτρωσης της χώρας), έχασε τη θέση του στις 4 Οκτωβρίου 2009 από τον Γιωργάκη. Έγινε πρόεδρος στο πολιτικό κώμα τής Νέα Δημοκρατίας, όταν διαδέχτηκε τον Μιλτιάδη Έβερτ (που εξερράγη) το 1997. Άνδρας της Νατάσσας Παζαΐτη -της επιλεγόμενης γυναίκας - θαύμα λόγω της αστραπιαίας προόδου της απο νηπιαγωγό σε διδάκτορα ιατρικής- και πατέρας των διδύμων Αλεξάνδρου και Αλίκης. Φήμες ότι αποτελεί φανταστικό πρόσωπο, δηλαδή μια μάσκα που φοράει ο αληθινός πρωθυπουργός Θοδωρής ή Τεό Ρουσόπουλος ελέγχονται ως ανακριβείς: Κανένα ρομπότ δεν μπορεί να εξαφανίσει τόσες μακαρονάδες όπως το συγκεκριμένο παχύσαρκο πλάσμα (βλ. Διατροφή). Ανήκει στο γένος Μ. των βρυκολάκων όπως και ο πασίγνωστος Κόμης Μητσοτάκιουλας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Επίσης είναι μέλος της οικογένειας των Τάκηδων, όπως δηλώνει και το όνομα "Κωστάκης". Η οικογένειά του, αναμίχθηκε με ανθρώπινο αίμα και μάλιστα τούρκικου, εξ'ού και το όνομα Kahraman - Ali.
Ωστόσο, πληροφορίες που φέρουν τον κ. Ρουσσόπουλο ως τον εγκεφαλικό συντονιστή του παχύσαρκου πλάσματος επιβεβαιώνονται περίτρανα απο το γεγονός οτι αποσυντονίστηκε εγκεφαλικά όταν ο Τεό απομακρύνθηκε. Επιλεγόμενος φορομπήχτης ή κουκουλοθάφτης, άφησε ιστορία ως πρωθυπουργός των σκανδάλων, των φόρων της ακρίβειας, και του πάχους. Ζαχόπουλος , δομημένα ομόλογα, αυθαίρετο Μαγγίνα, υποκλοπές, Παυλίδης είναι μερικά απο αυτά. Αποκορύφωμα το τεράστιο σκάνδαλο του Βατοπεδίου με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον εγκεφαλικό συντονιστή του, Ρουσσόπουλο, και guest star τον πνευματικό του, ηγούμενο Εφραίμ. Γνωστός -εκτός απο τις πρωτότυπες σεμνές και ταπεινές μεθόδους πάταξης της διαφθοράς- για τις μαγικές πετυχημένες παλιές τούρκικες επικοινωνιακές συνταγές που χρησιμοποιεί για να εμφανίζει τα σκάνδαλα, τους φόρους, την ακρίβεια σάν δώρα προς τον λαό. Είναι, σύμφωνα με δημοσκόπηση του paparia.gr, ο πιο μαλάκας πρωθυπουργός της Ελλάδος μετά από τον εαυτό του. Λόγω επιπλέον του εκτεταμένου φαινομένου που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια οτι όταν όλος ο Ελληνικός λαός κάνει αναφορά στο πρόσωπο του να χρησιμοποιεί εύκολα πολλές φορές την λέξη μαλάκας, κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο του εθνικού μας μαλάκα, με μεγάλο προβάδισμα από άλλα σημαντικά φαβορί για τον τίτλο όπως ο Αλέξης Κούγιας και ο Μπόμπ ο σφουγγαράκης.
Ο Κώτσος είναι ο μικρότερος σε ηλικία παχύσαρκος πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο μοναδικός που έχει γεννηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πίνακας περιεχομένων

  • 1 Παιδικα-Νεανικα Χρονια
  • 2 Πολιτική καριέρα
  • 3 Πολιτικό Έργο
    • 3.1 Μεταρρυθμίσεις στην Οικονομία
    • 3.2 Η ζωή μετά την πολιτική
  • 4 Αθλητικές Δραστηριότητες
  • 5 Λίστα βραβείων
  • 6 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
  • 7 Διατροφή
    • 7.1 Δυσκοιλιότητα του πρωθυπουργού
  • 8 BROKEBACK MOUNTAIN
  • 9 Απόπειρα αυτοκτονίας το 2000
  • 10 Φίλοι Κ. Καραμανλή
  • 11 Σύγχρονες Δυνάστες της Ελλάδος

Παιδικα-Νεανικα Χρονια

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κατάγεται απο την θρυλική ninja οργάνωση των Karaman-Lee(Kαράμαν-Λί) και ειναι μακρινός απόγονος


του δημιουργού αυτής της οργάνωσης,του HuanJin Karaman-Chang.Το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσής του το πέρασε στο μυστικό κρυσφήγετο/εκπαιδευτήριο των Καράμαν-Λί.Το αντικείμενο της εκπαίδευσής του παραμένει ενα μυστήριο για τους επιστήμονες και τους ερευνητές που έχουν κατα καιρούς ασχοληθεί με την μελέτη της ζωής του. Στην ευαίσθητη ηλικία των 18 ετών έδωσε εξετάσεις για το πειραματικό σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά απορρίφθηκε καθώς έπεσε κάτω από την βάση. Στην συνέχεια θέλησε να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον οδήγησε στην πρωθυπουργία.

Πολιτική καριέρα

Στις εκλογές του 2000 έχασε οριακά την νίκη και την πρωθυπουργία από τον Κώστα Σημίτη στα πέναλτυ. Στις 7 Μαρτίου 2004, ως προπονητής της Νέας Δημοκρατίας, αναδείχθηκε νικητής στο βουλευτικό πρωτάθλημα με ποσοστό 45,36% εξασφαλίζοντας κυνοβουλευτική πλειοψηφία . Έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Θεό και στις 10 Μαρτίου ορκίστηκε Πρωθυπουργός και Υπουργός νυκτερινών κέντρων. Η σύζυγός του προσπαθεί να μαγειρεύει κάθε μέρα, αλλά βαρέθηκε και αποφάσισε να ντύνεται σαν την Νταιάνα για να περνάει πιο ευχάριστα η ώρα. Επίσης έχει βρεθεί πως κοιμάται με τα μάτια ανοικτά γιατί ανησυχεί να μην φύγει ο άνδρας της και πορευθεί προς το ψυγείο. Το 2007, παρά την αμφισβήτηση που δέχτηκε, ξαναβγήκε πρωθυπουργός της χώρας μας. Η πορεία του όμως είχε πάρει την κάτω βόλτα και στις 4 Οκτώβρη 2009 έχασε τις εκλογές από το Γιωργάκη. Δύο τρεις ώρες μετά παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΔ. Πολιτικος τον οποιο ολη η Ελλαδα θαυμαζε, μαζι και οι συνηθεις υποπτοι (δημοσιοκαφροι).Ολα αυτα μεχρι 4/10/2010.Απο τοτε ολα αλλαξαν,εγινε ο πιο μισητος υστερα θα ακολουθησει ο Γιωργακης με ιδια τακτικη και αποτελεσματα,σε μια χωρα που ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Πολιτικό Έργο

Ο πρωθυπουργός παρέλαβε καμμένη γη από τον Κώστα Σημίτη αλλά θα παραδώσει και αυτός με τη σειρά του καμμένη γη συνεχίζοντας έτσι το άξιο έργο των προκατόχων του. Σύμφωνα με τη κυβέρνηση για όλα ευθύνονται η Ασύμμετρη απειλή από μουτζαχεντίν τρομοκράτες και εξωγήινους αλλά και ο Στρατηγός Άνεμος. Ο επίσης πρωθυπουργός και θείος του Κωστάκη Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε δώσει δικαίωμα ψήφου και στα δέντρα αλλά τώρα ο ανιψιός του έκαψε τα δέντρα με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμες ψήφους. Τώρα, έχει βάλει στόχο να κάψει και τα μπετά. Σύμφωνα με έρευνες του πανεπιστημίου του Cambridge ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να κάνει διακοπές 366 μέρες το χρόνο, λέγεται ότι ο ήρωας Πάτρικ από την παιδική εκπομπή Μπόμπ Σφουγγαράκης φτιάχτηκε στα πλαίσια του Κώστα Καραμανλή, αν και δυστυχώς ποτέ δεν μπόρεσε να τον φτάσει.

Μεταρρυθμίσεις στην Οικονομία

Ο Κωστάκης σε συνεργασία με τον Αλογογκούφυ έκανε διαρθρωτικές αλλαγές με αποτελέσμα η ελληνική οικονομία να σφύζει από λίπος και ανεργία. Πλέον, ο κλάδος της ταχυφαγίας αποτελεί τη βαριά και ασήκωτη βιοτεχνία της Ελληνικής οικονομίας με τη καταναλώση κοτογύρου και τη χοληστερίνη να έχουν αυξηθεί σημαντικά.

] Η ζωή μετά την πολιτική

Είναι ο μοναδικός εν ζωή πρώην πρωθυπουργός που δεν έχει άποψη για τα τεκτενόμενα της χώρας και που δεν είχε ποτέ ακόμα και όταν ήταν στο τιμόνι της χώρας. Παρόλα αυτά του αρέσει που και που να επισκέπτεται την Βουλή των Ελλήνων, και κάθεται πάντα στο τελευταίο θρανίο. Πρόσφατα τιμήθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη του παιχνιδιού για πλεηστέισιον 1,2,3 (και προσεχώς 4) Minister Manager 2010, το οποίο παίζει ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2009.

Αθλητικές Δραστηριότητες

Είναι πασίγνωστος για τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο,σε σημείο που κάνει τον David Beckam να κλαίει τη κατάντια του και να παραδειγματίζεται απο τις επιδόσεις του. Φανατικός φίλαθλος του Πρασιναϊκού Αθλητικού Όμιλου.
  • Ο μόνος αθλητής ο οποίος πήγε να κλωτσήσει ποδοσφαιρική μπάλα και έπαθε μηνίσκο πρίν την ακουμπήσει.
  • Φανατικός λάτρης των πυρκαγιών παγκόσμιος πρωταθλητής στο σπόρ της πυρομανίας με πρωτοφανείς επιδόσεις που του εξασφάλισαν το Χρυσό Τιμητικό Σταυρό του Νέρωνος. Συνεχίζει να επιδίδεται κάθε χρόνο στο σπόρ με αμείωτο ενδιαφέρον. Ειδικότερα, κατάφερε σε 2 χρόνια να κάψει την Ηλεία, τη Λακωνία, την Αχαΐα, τη Σκύρο, τη Ρόδο, το Πήλιο, τον Υμηττό, την Πάρνηθα, την Πεντέλη, το Βαρνάβα, το Γραμματικό, το Καπανδρίτι, το Κάτω Σούλι, το Άνω Σούλι, το Νέο Βουτσά, το Πικέρμι, τη Νέα Μάκρη, την Έυβοια και το Δεκέμβρη το κέντρο της Αθήνας!
  • Φανατικός κολυμβητής(εε?) και λάτρης της πυγμαχίας (όσο ο Κωστάκης μπορεί να κολυμπήσει τόσο και γω ξέρω να πλέκω, η πυγμαχία γίνεται όχι με μπουνιές αλλά με την κοιλιά)

Λίστα βραβείων

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει κατορθώσει μέσα σε μόλις πέντε χρόνια να κατακτήσει μια πληθώρα απο Βραβεία που κανένας άλλος πολιτικός στο κόσμο δεν κατάφερε.
1) 1ο Βραβείο πολιτικού με τις λιγότερες εμφανίσεις στη βουλή.
2) 2ο Βραβείο πιό ευτραφούς πολιτικού. <Το πρώτο το πήρε ο Πάγκαλος>
3) 1ο Βραβείο πιό ουτοπικού πολιτικού.
4) Βραβείο Νόμπελ για την καταπληκτική μέθοδο που ανακάλυψε για το πώς να διαλύσει μια χώρα.
5) 1ο Βραβείο απο το βιβλίο Guiness για τον ποιό απαθή πρωθυπουργό κράτους.
6) 1ο Βραβείο της Παγκόσμιας Εταιρίας Μελέτης της Ανθρώπινης Νοημοσύνης γιατί κατάφερε στο test I.Q. να βαθμολογηθεί με βαθμό με αρνητικό πρόσημο <-> κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και έκανε τους επιστήμονες να τραβάν τα μαλλιά τους.
7) 1ο Βραβείο για τον πολιτικό που επί κυβέρνησεώς του, έσπασε το ρεκόρ των σκανδάλων.
8) 1ο Βραβείο υποκριτηκής τέχνης για την ερμηνεία του να κάνει οτι όλα είναι μια χαρά τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται.
9) 1ο Βραβείο για τον πρωθυπουργό που συνεχίζει να καλύπτει όλους τους υπουργούς του που παρανομούν,σπάζοντας και αυτό το ρεκόρ.
10) Πολλά Βραβεία Μήτσος
11) 1ο Βραβείο στο online τουρνουά του Pro Evolution Soccer, Call of Duty και Command and Conquer.
12) Βραβείο υπέρτατου πάχους.
13) 1ο βραβείο πιο χοντρού προθυπουργού.
14) 1ο βραβείο σε τοπικό διαγωνισμό <<Ποιός θα φάει τα περισσότερα γουρουνόπουλα>>. Κέρδισε με διαφορά 4. Ο προηγούμενος σκασμού έφτασε τα 3.
15) Βραβείο δωσμένο απο το Νational Geographic με τον τίτλο <<Το πιο ηλίθιο ζώο στον πλανήτη γη>>
16) Παράσημο επειδή χάρη σε αυτόν σιγουρεύτηκε η συγγένια των ανθρώπών με τους πίθηκους.
17) Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη του παιχνιδιου για πλεηστεισιον 1,2,3 (και προσεχώς 4) The Last Minister Manager Series (LMMS για τους 300 φιλόδοξους φίλους).
18) 1ο βραβείο: Καταστρέψτε την Ελλάδα μέσα σε 5 χρόνια.
19) Ετήσιο βραβείο 2008: Χρυσό Κοντοσούβλι για τις γευσιγνωστικές του επιδόσεις και την προώθηση του Κοντοσουβλίου στον κόσμο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τον ελεύθερο χρόνο του (365 μέρες το χρόνο / 7 μέρες την εβδομάδα / 24 ώρες τη μέρα)τον περνά με εξαιρετικά δύσκολες ασχολίες τόσο πνευματικά οσο και σωματικά. Ας δούμε τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Σωματικές Ασχολίες: Αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να αναπνέει,να έχει ανοιχτά τα μάτια του,και να μιλάει!!!! Επίσης με τρομερή προσπάθεια μπορεί και σηκώνεται απο τη καρέκλα του. Οταν δεν παίζει ποδόσφαιρο,που τότε ξυπνάει μεσα του το μυστικό γονίδιο Μ,περνάει τη μέρα του με το να μαζεύει ενέργεια,τρώγωντας. (Το αναλυτικό του μενού παρατείθεται παρακάτω).
Πνευματικές Ασχολίες: Οταν δεν παίζει Playstation,Playschool και Playmobil,κοιμάται. Είναι τόσο φορτικές οι παραπάνω εργασίες που καταβάλουν τη σκέψη του και πρέπει και να ξεκουράζεται το παιδί!!

Διατροφή

Αν και είναι κυρίως φυτοφάγο (ζω)ον, υπάρχουν φήμες για σαρκοφαγία και κανιβαλλισμό, αφού τα δίδυμα του εχουν να εμφανιστούν πολυυυυυυυύ καιρό (ενδέχεται να έχουν καταβροχθιστεί από τον ίδιο).
Πρωινό..
1 Μπολ Κορν Φλεηξ. 2 Φρατζόλες ψωμί πασαλιμένες με 2 βαζάκια μέλι. 2 φραντζόλες πασαλιμένες με 6 κιλά μερέντα, 10 αυγά τηγανιτά με μπέικον και 7 λουκάνικα, 1 Μπολ φρουτοσαλάτα. 5 Σοκολάτες. 3 κιλά ζαχαρωτά. 3 Ομελέτες 8 αυγών. Μισό Κιλό Παστουρμά.Ένα καφάσι μήλα και 10-20 τοστάκια (ανάλογα με το σημερινό ντέρμπι, μην βαρύνουμε!) με διπλο σαλάμι και κασέρι.

Δεκατιανό...
5 Κιλά γιαούρτι συνοδευόμενα απο 3 Λίτρα μέλι και 2 κιλά καρύδια. 3 σακουλάκια Δρακουλίνια. 5 σακουλάκια Γαριδάκια.2 σακουλάκια Λέις και 1 σακουλάκι ζελεδάκια. 2 Συσκευασίες Μακεδονικό Χαλβά.

Μεσημεριανό...
Λόγω των πολλών προβλημάτων της χώρας, συνήθως το μεσημέρι δεν έχει όρεξη (γνωστό και απο την ατάκα του μακαρίτη Διον. Παπαγιαννόπουλου στην ταινία...) και έτσι απλώς ...τσιμπάει λέγοντας "σήμερα θα τσιμπίσω, δεν έχω πολύ όρεξη". 4 Αγριογούρουνα 2 Καμήλες ψητές 8 Κοτόπουλα στη σχάρα, 7 πάπιες στο φούρνο, 5 γουρουνόπουλα, 1 Μοσχάρι με σως Ταρτάρ, 12.500 μικρά κεφτεδάκια, 10 κιλά Αστακό 3 Καρβέλια πεντόκιλα. 2 κιλά φέτα 4 λουκάνικα Βροντόσαυρου 50 παστέλια και 4 ξεροψημένες φρυγανιές.

Βραδυνό..
1 αγριογούρουνο (το βράδυ τρώει ελαφριά) 3 κοτόπουλα. 10 κιλά σούσι στον ατμό. 3 κιλά γιαούρτι.Και άμα το ρίξει έξω, 3 πίτσες οικογενειακές, τρείς πίτσες γίγας,10 γύρους με απ' όλα (κοτόπουλο,σουτζουκάκι,γύρο,μπιφτέκι) και 20 μερίδες με καθετί απο τα προηγούμενα.Α και να μην το ξεχάσω, μια κοκα κολα λαιτ.(γιατι κάνει δίαιτα)

Δυσκοιλιότητα του πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός Καραμανλής αντιμετωπίζει το τελευταίο καιρό σοβαρά προβλήματα δυσκοιλιότητας. Οι χημικοί του κράτους είναι προβληματισμένοι, καθώς φοβούνται πως μπορεί να προκληθεί ένα κλανιογενές μείγμα με αποτέλεσμα την καταστροφή της Ελλάδας και της Ντίσνεϋλαντ. Αντίθετα, άλλοι επιστήμονες εικάζουν ότι η κούραση που εκδηλώθηκε στον Κωστάκη τελευταία, οφείλεται σε ακατάσχετη διάρροια. Βέβαια και στη πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση εμάς μας έχει γενικά χεσμένους!

BROKEBACK MOUNTAIN

Ο Κωστάκης κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Αμερική γνώρισε το μετέπειτα φιλέλληνα πολιτικό του αντίπαλο Giorgakis Papandreou. Σύντομα εξελίχθηκε μεταξύ

τους ένα παθιασμένο ερωτικό ειδύλλιο. Η ταινία BROKEBACK MOUNTAIN βασίζεται μάλιστα στη μεταξύ τους σχέση, τη περίοδο που εργάζονταν ως γελαδάρηδες στα άγονα και άγρια βουνά της Αριζόνα.

Απόπειρα αυτοκτονίας το 2000

Ο Κωστάκης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το 2000 αμέσως μετά την εκλογική ήττα του στα πέναλτυ από τον ελαιοπαραγωγό Κώστα Σημίτη. Έκ τότε έχει για φρουρούς τον Σνέιπ και τον Σείριο Μπλάκ και ειναι κοινώς γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (nickname: Κώτσος το Βουβάλι) είναι μεγάλος φαν των Cannibal corpse.

O Κώτσος το βουβαλι σε φωτογραφηση με το αγαπημενο του συγκροτημα. Δεξιά και αριστερά οι φρουροί του Σνέιπ και Μπλάκ.

Φίλοι Κ. Καραμανλή

  • Μπάμπης:
Ιδιοκτήτης Ταβέρνας στη Ραφήνα με το όνομα "Ο Μπάμπης". Ο Κ. Καραμανλής ξημεροβραδιάζεται εκεί και τρώει τον άμπακο. Μέρος του προυπολογισμού εκταμιεύεται κατευθείαν στον λογαριασμό του Μπάμπη απο τις παραγγελίες του Καραμανλή.
  • Γαλάτης:
Μέγας Μυκώνιος μόδιστρος και γείτονας του στην πόλη της Ραφήνας. Λέγεται οτι ο Γαλάτης Γιανίξ του φαρδένει τα ρούχα όταν τον στενεύουν.
  • Κατασκευαστές Video Games for Sony Playstation:
Είναι όλοι τους φίλοι του γιατί όταν δεν τρώει κάνει ακούραστο beta testing στα προιόντα τους.
  • Πουλχερία Σκορδοπούτσογλου.
Προσωπική διατροφολόγος του Κ.Καραμανλή. Εδώ και τρεις δεκαετίες φροντίζει για την σωστή διατροφή του προέδρου, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανέστατα.
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Κωστάκης_Καραμανλής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΣ.ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΝΤΙΠ.