Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη στην Αντίκυρα

 Δελτίο τύπου της  Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη.


Την πορεία προς τη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου επιβεβαίωσε η πολύ μεγάλη σε συμμετοχή και ενθουσιασμό εκδήλωση μελών και φίλων του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία» Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας της υποψήφιας Δημάρχου Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο καφέ "Friends" (Ηριδανός), στην Αντίκυρα.
Μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται η καθολική αποδοχή της κ. Γρανιτσιώτη από το σύνολο των πολιτών του νέου διευρυμένου δήμου.
Χαρακτηριστική δε είναι η αποδοχή και σε όλες της ηλικιακές ομάδες. Μάλιστα στην εκδήλωση του Σαββάτου η υποψήφια δήμαρχος πραγματοποίησε και διαδοχικές συναντήσεις με ομάδες νέων αλλά και με άτομα της τρίτης ηλικίας.
Μαζί τους εκτός από τα γενικότερα ζητήματα κυρίως αυτά της ανάπτυξης που αφορούν στο δήμο και τις προοπτικές που ανοίγονται με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» συζήτησε και τα προβλήματα που αφορούν στις συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού.
Η κ. Γρανιτσιώτη της οποίας οι ευαισθησίες είναι γνωστές όπως και η έμφαση που δίνει στον παράγοντα άνθρωπος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα θέματα που απασχολούν και δεσμεύτηκε για την επίλυσή τους.
«Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε, επενδύσαμε, μορφώνουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας
γι’ αυτό μπορούμε μαζί να βρούμε λύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά για ακόμα μια φορά η υποψήφια δήμαρχος Ευαγγελία Γρανιτσιώτη και κατέληξε επισημαίνοντας ότι σε αυτή τη προσπάθεια που ήδη έχει αρχίσει για ένα καλύτερο αύριο είναι απαραίτητη χωρίς καμία διάκριση η συμμετοχή και η συνεργασία όλων των πολιτών.    




 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΕΕΕΕ?????....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΒΑΓΓΕΛΙΩ, ΕΕΕΕ??????