Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ‏

«Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας»

Στις 7 του Νοέμβρη ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου,
τόνισε από το Δίστομο η υποψήφια δήμαρχος Ευαγγελία Γρανιτσιώτη


Συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου η υποψήφια δήμαρχος Ευαγγελία Γρανιτσιώτη παρουσίασε τη διακήρυξη του  συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας» κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου στο Δίστομο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Κοινή ομολογία ήταν πως η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ήταν για την συγκεκριμένη περίοδο και την περιοχή μια από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές τόσο όσον αφορά στο πλήθος του κόσμου που παραβρέθηκε στηρίζοντας την υποψηφιότητα της κ. Γρανιτσιώτη όσο και ως προς τον ενθουσιασμό.
Σύσσωμοι οι εκπρόσωποι του Κινήματος αλλά και δημότες από άλλους πολιτικούς χώρους καθώς επίσης και κάτοικοι όλων των περιοχών που συγκροτούν το νέο διευρυμένο δήμο έδωσαν δυναμικό παρών ενώ παράλληλα έστειλαν και το μήνυμα της νίκης προς κάθε κατεύθυνση.
Η Ε. Γρανιτσιώτη αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για την ίδια να είναι υποψήφια δήμαρχος στο νέο μεγάλο δήμο με τον συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας».
«Στις επτά του Νοέμβρη ζητάμε την ψήφο σας σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα. Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση έρχεται να αλλάξει το σημερινό καθεστώς διαφθοράς και απαξίωσης που επικρατεί στους περισσότερους δήμους», επεσήμανε στην ομιλία της η κ. Γρανιτσιώτη.
Μπροστά σε αυτό το διακύβευμα η υποψήφια δήμαρχος απευθυνόμενη στους πολίτες του νέου δήμου τόνισε χαρακτηριστικά ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι πρέπει «να ξεπεράσουμε τα μικρά που μας χωρίζουν και να χτίσουμε ένα καινούργιο αύριο αισιόδοξο για μας και τα παιδιά μας».
Συνταγή για το επιθυμητό αποτέλεσμα «η σοφία των παλιότερων και το κέφι των νέων».
Δεν παρέλειψε να τονίσει πως σε αυτές τις εκλογές «αναμετρώνται δύο διαφορετικές πολιτικές, δύο αντίθετες αντιλήψεις για τον τόπο και την ευημερία του» και πως ο συνδυασμός της μιλάει για πραγματική και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση.
«Εμείς –είπε- βάζουμε τον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα στο κέντρο της πολιτικής μας, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Ακολούθως παρουσίασε σημεία του προγράμματος δίνοντας έμφαση στην παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια του πολίτη, τον πολιτισμό, την διακυβέρνηση, την ισόρροπη ανάπτυξη, τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, την πράσινη ενέργεια και τη βιομηχανία με προστασία και σεβασμό στο περιβάλλον.
Όσο για την ίδια υπογράμμισε ότι υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και δεσμεύτηκε ότι έτσι θα συνεχίσει έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διαφάνεια, την βελτίωση της λειτουργίας των θεσμών και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων  ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής των πολιτών. 
«Στις 7 του Νοέμβρη ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Ευαγγελία Γρανιτσιώτη και κατέληξε: «Διαθέτουμε την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση, δώστε μας τη δύναμη να προχωρήσουμε όλοι μαζί»





Δεν υπάρχουν σχόλια: