Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο Στείρι

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία μας έστειλε το παρακάτω Δελτίο τύπου


  • st_19 Σε μια αξιόλογη χθεσινοβραδυνή συγκέντρωση φίλων και υποψηφίων  συμβούλων στο Στείρι, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Γιάννης Πατσαντάρας, εκτός των άλλων είπε : 
  •  Σε μια εποχή, όπου οι όροι «κρίση» και «μεταβατικότητα», «διάλυση» και «ανασυγκρότηση», «αποδόμηση» και «αναδόμηση» βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των δημοσίων συζητήσεων, αντιλαμβανόμαστε ότι γινόμαστε κοινωνοί μεγάλων αλλαγών που μας κατευθύνουν προς μια νέα πραγματικότητα......Χρειάζεται λοιπόν, μεταξύ άλλων αλλά πάνω απ’ όλα, εποικοδομητικός διάλογος και δράση αποτελεσματική….
  • ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ…..
Τοπική αυτοδιοίκηση και ΟΧΙ κομματική αυτοδιοίκηση!!!...
..Οι τοπικές κοινωνίες υπό κομματική κηδεμονία δεν κατάφεραν, τελικώς, να λειτουργήσουν και δεν θα λειτουργήσουν προς το συμφέρον του τόπου.
Η επιτυχής ανταπόκρισή μας στις ριζικές αλλαγές που επιβάλλει το σχέδιο Καλλικράτης, εξαρτάται άμεσα από την επιθυμία όλων μας να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ. Πρέπει, για να επιτύχουμε στο έργο μας, να μας χαρακτηρίσει η ισχύς εν τη ενώση.


Επιβάλλεται να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της κάθε μιας από τις πόλεις μας και να βελτιώσουμε τα μειονεκτήματα αντιστοίχως


`ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ΄ >> 





Δεν υπάρχουν σχόλια: