Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου για το Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Η Τοπική αυτοδιοίκηση με τη μορφή που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε, αντιμετωπίζει τεράστια λειτουργικά προβλήματα.
Η ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, με την εφαρμογή του Νόμου «Καλλικράτης», πιστεύω ότι θα προέλθει μέσα από τη συλλογική προσπάθεια πολλών ανθρώπων, οι οποίοι θα καταφέρουν να παραμερίσουν τις κομματικές τους εντάξεις και θα στοχεύσουν στη δημιουργία ενός διοικητικού σχήματος πραγματικά ανεξάρτητου, κοινωνικά ενωτικού, το οποίο θα ασκεί τα καθήκοντά του με διαφάνεια και χρηστή διαχείριση. Με το βλέμμα στραμμένο στο συμφέρον των δημοτών, με καθαρό και νηφάλιο λόγο, που θα μπορεί να συνενώσει τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Είναι πεποίθησή μου, ότι αυτές οι αξίες αποτελούν αναπόσπαστες προϋποθέσεις, για την ουσιαστική διοικητική λειτουργία του Νέου Δήμου.

Η προσωπικότητα του Γιάννη Πατσαντάρα ως ηγέτη του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που απατούνται για να επιτευχθούν αυτά που πιο πάνω ανέφερα, διότι πρόκειται για Άντρα με προσωπικότητα, δυναμισμό, πολιτική μετριοπάθεια, ειδικές γνώσεις διοίκησης, αλλά κυρίως αδιαμφισβήτητη εντιμότητα.
Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης του εγχειρήματος, αποδέχθηκα την πρόσκλησή του, να θέσω υποψηφιότητα στον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», του οποίου ηγείται και τον οποίο όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς, θα τον οδηγήσουμε στην ανάληψη της διοίκησης της Δημοτικής Αρχής του νέου Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.

Με τιμή,
Λένα Κ. Σύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: