Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Μποτιλιαρισματα και καθυστερησεις

Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών-βυτιοφόρων


Φορτηγά στο κέντρο του Πειραιά
Φορτηγά στο κέντρο του Πειραιά   (Φωτογραφία:  Ευρωκίνηση )
Αθήνα
Οι γραπτές διαβεβαιώσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών δεν φαίνεται να έπεισαν τους ιδιοκτήτες φορτηγών-βυτιοφόρων, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Δεν ανακοινώθηκε η μορφή που θα πάρουν πλέον οι κινητοποιήσεις, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τον κλεφτοπόλεμο με την αστυνομία, ενώ σαν άσκηση μεγαλύτερης πίεσης προς την κυβέρνηση θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο λιμάνι του Πειραιά.
απο το in.gr


Εμας τους αραχωβιτες φυσικα δεν μας τρομαζει αυτο γιατι ειμαστε συνηθισμενοι στα μπλοκα και τα μποτιλιαρισματα.. Εχτες λεει οδηγοι στα 2 ρευματα της εθνικης περιμεναν μεχρι και μιση ωρα να ανοιξουν οι δρομοι.
Τι λετε ρε καλομαθημενοι ελατε στην αραχωβα να δειτε μποτιλιαριμα τουριστικου, μπετονιερας και φορτηγου 45 λεπτα και παραπανω, ειδικα αν ειναι μερες γιορτων.  Και παλι καλα, γιατι υπαρχει ο χαριτος με την σφυριχτρα που τους βαζει σε ταξη αλλιως θα ηταν 2ωρα.
Ελατε  σαββατο μεσημερι τον χειμωνα να δειτε στον καπλανη μποτιλιαρισμα μισης και  μιας ωρας.
Ελατε σημερα το βραδυ στον κεντρικο δρομο να δειτε ολους εμας να εχουμε παρκαρει οπου μας βολευει, κοντα στο καφενειο, στο σουβλατζιδικο, πανω στην πλατεια, και κανενας να μην ντρεπεται που εχουμε κανει τον ταλαιπωρο κεντρικο μας δρομο μονοδρομο με παρκινγκ στην μια πλευρα.
Μια κατασταση για την οποια εχουμε ευθυνη ΟΛΟΙ, γιατι εμεις οι ιδιοι θα επρεπε να κραζουμε τους φιλους, γνωστους, συγγενεις και γενικα οποιον συνεισφερει σε αυτο το απογοητευτικο θεαμα.
Λετε να ασχοληθει ο νεος/α τοπικος υπεραρχοντας/σα με αυτο το τοσο ασημαντο θεμα?

Και μια προσωπικη παρακληση αν γινεται να βαλετε μια ποτιστρα και μια δεστρα στις βρυσες να αφηνω και εγω το MOULAR GTI 24V Hybrid (design by pininfarina).

8 σχόλια:

Χάκερ είπε...

Τσοπάνη εσύ καλά τα λες. Όμως αυτά τα παράπονα είναι για κείνους που μένουν μόνιμα στο χωριό. Όσοι έρχεστε σαβ/κα από τα μεγάλα χωριά μη σας κακοφαίνεται. Τις καθημερινές εμείς έχουμε ηρεμία.
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, έτσι δεν είναι;;;;; Ε τσοπάνη;;;;;;

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Αστο δεν θα σου βγει εδω ειμαι και τις καθημερινες μαλλον με αλλον με εχεις μπλεξει προσεξε μην κανεις λαθος.
Τωρα αν σ'αρεσει η κατασταση που επικρατει και τις καθημερινες, μαλλον θα εισαι ενας απο αυτους που παρκαρουν οπου τους βολευει γιατι ετσι τους αρεσει.
Μηπως δεν ζεις στο χωριο εσυ;
Δεν εχεις δει ποτε καθημερινη, μπετονιερα - πουλμαν αντικρυστα σφηνωμενα στις βρυσες επειδη καποιος εχει παρκαρει τι ΙΧ και εχει κλεισει το ενα ρευμα;
Δεν εχεις δει ποτε παρκαρισμενα αυτοκινητα αριστερα δεξια τα βραδυα και οι υπολοιποι να κανουν zig-zag για να τα αποφυγουν?
Μηπως δεν καταλαβες καλα για ποιο μερος μιλαω;
Μηπως δεν καταλαβες οτι τα παραδειγματα μου ηταν ακραια για να αναδειξω ενα υπαρκτο προβλημα ελλειψης σεβασμου προς ολους αυτους που πανε και παρκαρουν σωστα και δεν βαριουνται να περπατησουν λιγο παραπανω παρα να κλεισουν τον δρομο;

Ανώνυμος είπε...

Σε βλέπω τσοπάνη όλο απαντάς, οι bloggers σπάνια σχολιάζουν, αυτό που κάνεις είναι λάθος. Βέβαια δικό σου το blog αλλά το λέω φιλικά. Σπάνια ο admin μιλάει

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ BLOGGER, O ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΣΤΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΣΟΠΑΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΛΑΛΑΚΕΣ!
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

αυτος που κλεινει συνεχεια τον δρομο ειναι ο Δημαρχος και μερικοι αλλοι που 99% ειναι παντα οι ιδιοι.
Ειμαι μεσα για να κανουμε ομαδα δρασης και για τον κεντρικο και για τα στενα.

ΑΠΣΤΟΥΜΗΘΚΑ είπε...

Tα πλαστηρια και τα γκλιτσοταγαρα του Καλμαντη και του Συρου δεν τα βλεπει ουτε η αστυνομια ουτε η δημαρχεια?
Αλλα αν ετρωγαν απο κανενα προστιμο θα τα μαζευαν.
12 χρονια ο Κρεμος και αλλα τοσα ο Λεοντιος δεν εκαναν τιποτα να δουμε ο Πατσανταρας τι θα κανει!
Αι μη περασω και πανε σαπερα τα παλιοκουρουπα και οι καρδαρες!!!

ΟΡΘΙΟΣ είπε...

Μαλλον συνεχεια θ απστομιεσαι φιλε γιατι ειναι ολοι λαμογια της πολιτικης και κοινωνικης προβολης.